سرویس های ما

 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری :

استان منیتوبا
در این روش فرد متقاضی میتواند بدون از دست دادن سرمایه خود اقامت دائم کانادا را بدست آورد. این روش از مهاجرت به کانادا تحت گروه سرمایه گذاران با روش کار آفرینی از محبوبیت بسیاری برخوردار است. مهاجرت استانی با این روش همراه با ارائه یک طرح تجاری است.
در این برنامه متقاضی میبایست دارای شرایط زیر باشد:
– دارا بودن حد اقل سه سال سابقه مدیریت
– دارا بودن دارایی خالص به ارزش حد اقل 350,000 دلار کانادا (میزان دارای بر اساس طرح تجاری متغیر میباشد)
– انجام سفر تحقیقاتی در استان مربوطه
– ارائه طرح تجاری که با ساختار اقتصادی استان همخوانی داشته باشد و سود آوری اقتصادی برای استان بهمراه داشته باشد
– آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه (حد اقل IELTS 4 )
– پرداخت 100,000 دلار کانادا به عنوان ودیعه (Commitment Fee) پس از قبولی در مصاحبه (این مبلغ پس از دریافت اقامت کانادا با تاسیس بیزینسی در استان مربوطه به متقاضی بازگردانده میشود)
– حداقل سرمایه گذاری در تجارت بعد از دریافت اقامت در استان منیتوبا 150,000 دلار کانادا
جهت کسب امتیاز کافی تحت این برنامه متقاضی میبایست کمتر از 54 سال سن داشته باشد و بهتر است دارای مدرکی بالاتر از دیپلم باشد.

استان بریتیش کلمبیا
تجارت منطقه ای استان بریتیش کلمبیا
روش تجارت منطقه ای مختص متقاضی اصلی وخانواده درجه یک وی میباشد. در این روش متقاضی نمی تواند برای هیچ کارمند کلیدی خارج از کانادا اقامت این استان را کسب کند.
شرایط متقاضی:
– سرمایه گذاری حداقل 200.000 دلار کانادا برای راه اندازی و یا خرید یک بیزینس واجد شرایط در هر نقطه از ایالت برتیش کلمبیا، خارج از منطقه شهری ونکوور و یا منطقه شهر ” ابوتسفورد”
– اشتغال زایی برای یک شهروند یا مقیم دائم این استان
– خرید حداقل 3/1 از سهام یک بیزینس فعال و مدیریت روزانه ی آن ویا خرید یک فعالیت اقتصادی واجد شرایط در هر نقطه از ایالت برتیش کلمبیا، خارج از منطقه شهری ونکوور و یا منطقه شهری ” ابوتسفورد”
– دارایی خالص متقاضی میبایست 400.000 دلار کانادا باشد
– امضاء توافقنامه اجرائی با استان برتیش کلمبیا

مهارتهای سرمایه گذاری استان بریتیش کلمبیا

شرایط برنامه:
– سرمایه گذاری حداقل 400.000 دلار کانادا به منظور راه اندازی و یا خرید یک بیزینس واجد شرایط در هر نقطه از ایالت برتیش کلمبیا
– اشتغال زایی برای سه شهروند یا مقیم دائم این استان
– مالکیت 3/1 سهام یک بیزنس فعال و مدیریت مستمر آن
– دارایی خالص متقاضی میبایست 800.000 دلار کانادا باشد
– امضاء توافقنامه اجرائی با استان برتیش کلمبیا

روش استراتژیک استان بریتیش کلمبیا

این روش مختص شركتهای خارجی است و به آنها این امکان را میدهد تا بتوانند پرسنل کلیدی مدیریتی، حرفه ای و فنی خود را به موقع به کانادا بیاورند. این روش به کمپانی خارجی این امکان را میدهد تا حداکثر 5 نفر به ازای هر شرکت و با قصد اقامت دائم در بریتیش کلمبیا، یک تجارت مناسب را در استان راه اندازی کنند.
شرایط متقاضی:
– حداقل سرمایه گذاری به مبلغ 500.000 دلار کانادا
– اشتغال زایی برای سه نفر که تابعیت و یا اقامت دائم کانادا را داشته و در این ایالت زندگی می کنند
– ارائه مدارکی دال بر سوابق و روش های کسب و کار موفق شرکت متقاضی در خارج از کانادا. سابقه کاری متقاضی میبایست مرتبط با بیزینسی باشد که که متقاضی تصمیم به راه اندازی آن در این ایالت را دارد.
– راه اندازی و یا خرید یک فعالیت اقتصادی واجد شرایط در هر نقطه ازایالت برتیش کلمبیا

جزیره پرینس ادوارد
شرایط متقاضی:
– دارابودن حد اقل مدرک دیپلم
– دارایی خالص متقاضی به میزان 600,000 دلار کانادا
– آشنایی به زبان انگلیسی در حد IELTS 4
– داشتن سابقه مدیریتی حد اقل سه سال در پنج سال گذشته

متقاضیانی فقط تا سن 59 سال امتیاز کامل را از بخش امتیاز بندی سن دریافت میکنند.
روند برنامه: متقاضی میبایست مبلغ200,000 دلار کانادا را تحت این برنامه بپردازد. این مبلغ در صورت اقامت یکساله در استان پرینس ادوارد به آنها بازگردانده میشود. همچنین متقاضی میبایست مبلغ 150,000 دلار کانادا در تجارت خود سرمایه گذاری کند که این مبلغ نیز قابل برگشت می باشد .در صورتیکه متقاضی در استان پرینس ادوارد زندگی کند و تجارت خود را راه اندازی کند کند 25000 دلار را پس از 6 ماه و 25000 دلار را پس از 1 سال به متقاضی بر می گردانند و پس از سرمایه گذاری مابقی 150,000 دلار به متقاضی باز گردانده میشود.


 

ویزای دانشجویی (اجازه تحصیل):

جهت تحصیل در کانادا نیاز به اجازه تحصیل دارید. این مدرک توسط مقامات اداره مهاجرت کانادا صادر میگردد که جهت صدور آن ابتدا نیاز به پذیرش از سوی موسسه آموزشی میباشد. موسسه های آموزشی نیز شرایط خاص خود را برای صدور پذیرش به دانشجو دارند.

خدمات ما شامل:

  • بررسی پیشینه  تحصیلی دانشجو
  • بررسی شرایط مالی دانشجو بر اساس معیارهای اداره مهاجرت کانادا
  • ایجاد ارتباط بین موسسه آموزشی و دانشجو و دریافت پذیرش
  • ارائه مشاوره در تهیه مدارک
  • انتخاب رشته تحصیلی مناسب برای متقاضی
  • آماده سازی و ارائه پرونده درخواست ویزای دانشجویی متقاضی به اداره مهاجرت کانادا
  • آماده سازی دانشجو با سئوالات  مصاحبه (در صورت برپایی مصاحبه)

بر اساس قانون “گروه مجرب کانادایی” دانشجوی کانادایی پس از اتمام تحصیلات میتواند جهت کسب اقامت دائم کانادا (در صورت دارا بودن شرایط لازم) اقدام نماید. در این خصوص به وبسایت اداره مهاجرت کانادا , بخش Canadian Experienced class مراجعه کنید.

www.cic.gc.ca


 

ویزای توریستی:  

خدمات ما شامل:

  • تهیه دعوتنامه از سوی اقوام یا دوستان متقاضی در کانادا
  • بررسی شرایط متقاضی و فرد کانادایی
  • ارائه مشاوره حقوقی به منظور افزایش شانس دریافت ویزا
  • تکمیل و ارائه مدارک از سوی متقاضی به سفارت کانادا
  • بررسی وضعیت مالی متقاضی و تاریخچه سفرهای قبلی وی

لطفاً توجه داشته باشید متقاضیان دریافت ویزای توریستی کانادا نبایستی الزاماً دارای دعوتنامه از سوی اقوام یا دوستان خود در کانادا باشند. در این خصوص میتوان به ویزای توریستی به منظور شرکت در سمینار, نمایشگاه یا تجارت یا تحقیق در امور بیزینسی در کشور کانادا اشاره کرد.  فرد متقاضی میتواند با در دست داشتن ویزای توریستی به اقامت قانونی خود در کانادا ادامه دهد و در صورت واجد شرایط بودن میتواند نوع اقامت را از حالت موقت به حالت دائمی تغییر دهد.  در این رابطه شرایط متقاضی توسط دفتر مهاجرتی ما  مورد بررسی دقیق قرار میگیرد.

تمدید ویزای توریستی با ارائه دلایل محکمه پسند, بر اساس شرایط متقاضی از دیگر خدمات این دفتر حقوقی میباشد که به متقاضیان ارائه میشود.


 

اقامت از طریق خویشاوندی و سوپر ویزا:   

خدمات ما شامل دریافت اقامت برای درخواستهای زیر میباشد:

  • اقامت  دائم همسر و فرزند وابسته . چنانچه همسر شما در کانادا درخواست اقامت خود را ارائه دهد, امکان دریافت اجازه کار باز (open work permit)  میباشد.
  • اقامت دائم والدین
  • سوپر ویزای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ به مدت 10 سال.  سوپر ویزا این امکان را به آندسته از متقاضیانی که پرونده اقامت آنها تا کنون به نتیجه نرسیده میدهد تا بتوانند در حالیکه پرونده در حال بررسی است بتوانند به کانادا رفت و آمد کنند تا پرونده آنها به نتیجه برسد. 

 

برنامه “ورود سریع” (Express Entry)

برنامه اکسپرس انتری یا ورود سریع ویژه آندسته از متقاضیان است که صرفاً از طریق تحصیلات دانشگاهی , سابقه کار مرتبط و دانش زبان انگلیسی خود وارد کانادا میشوند. در این روش هیچگونه سرمایه گذاری از سوی متقاضی لازم نیست. برنامه ورود سریع متقاضیان گروه متخصص از اول ژانویه 2015 با هدف سریعتر کردن روند برنامه مهاجرتی این دسته از متقاضیان آغاز شده است و تاکنون موفق به جذب هزاران مهاجر متخصص در کوتاهترین زمان شده است.

شرایط متقاضی:
– حد اقل یک سال سابقه کار تمام وقت
– دانش زبان انگلیسی یا فرانسه . متقاضی میبایست دارای مدرک IELTS با امتیاز 7 برای هر مهارت باشد
– تحصیلات دانشگاهی. مدارک دانشگاهی خارجی میبایست مورد ارزیابی سازمانهای مورد تایید کانادا قرار گیرد. امور مهاجرتی آریا در این زمینه به شما کمک میکند.
– سن (متقاضیان بالای 47 سال هیچ امتیازی از سن دریافت نمیکنند)
– قابلیت تطابق ( سابقه کار , تحصیل قبلی متقاضی یا همسر در کانادا, اقوام در کانادا …)
روند پذیرش در برنامه:
– چنانچه بر اساس فاکتورهای فوق متقاضی واجد شرایط شناخته شود , سپس در یک بانک اطلاعاتی ثبت خواهد شد و ظرف 30 روز از تاریخ تشکیل پرونده بصورت الکترونیک میبایست متقاضی در یک بانک کاریابی ثبت شود.
– در صورت قبولی متقاضی توسط اداره مهاجرت کانادا و دریافت نامهٔ دعوت متقاضی میبایست ظرف 60 روز مدارک کامل خود را بر اساس آنچه قبلا در درخواست الکترونیک اعلام شده را ارسال کند.

جهت مشاهده سیستم امتیاز بندی برنامه ورود سریع لطفاً اینجا را کلیک کنید.

گروه متخصص کبک: 

استان کبک حق انتخاب متقاضیان را از طریق برنامه انتخاب مهاجر خود پیش میبرد. در این برنامه نیز همچنان میبایست بر اساس لیست مشاغل اقدام کرد.  داشتن دانش زبان فرانسه تحت این برنامه الزامی است. با در نظر گرفتن  لیست مشاغل ,میزان سابقه کار متقاضی و سایر شرایط همسر , سن و نیز شرایط تطابق با محیط میتوان ارزیابی صحیحی از شرایط متقاضی تحت این برنامه داشت.

جهت مشاهده لیست مشاغل به وبسایت اداره مهاجرت کبک مراجعه کنید و گزینه permanent worker  را انتخاب کنید.   immigration-quebec.gouv.qc.ca


 

درخواست شهروندی و تمدید کارت اقامت:

درخواست شهروندی کانادا و بررسی شرایط لازم جهت اخذ شهروندی از دیگر خدمات ما میباشد.

در این رابطه سرویسهای زیر ارائه میشود:

  • بررسی شرایط متقاضی درخواست شهروندی بر اساس ضوابط اداره مهاجرت کانادا
  • ارائه مشاوره در خصوص تهیه مدارک مورد نیاز در تکمیل بسته درخواستی
  • ارسال پرونده متقاضی به اداره بررسی درخواست شهروندی و پیگیری منظم تا دریافت پاسخ
  • آماده سازی جهت آزمون زبان انگلیسی و آزمون شهروندی (بصورت گروهی و خصوصی)

 

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری: EB-5-EB3-EB2-EB1-E2

ویزای EB-5 در سال 1990 توسط دولت ایالات متحده آمریکا بر اساس و مترادف با ویزای کاری تاسیس شد. EB-5 به مهاجرانی که در تلاش برای ورود به ایالات متحده آمریکا میباشند اجازه میدهد تا با سرمایه گذاری قابل توجهی در یک شرکت تجاری و با ایجاد کار برای آمریکایی ها, به توسعه اقتصادی مملکت کمک کنند و ویزای اقامت خود را دریافت کنند. متقاضیان حق انتخاب بین تاسیس یک شرکت با پروژه ای کاملاً نوین یا ایجاد سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای که از پیش تایید شده اند را دارند و سپس کارت اقامت دائم (گرین کارت) را برای خود, همسر وافراد تحت تکفل زیر 21 سال را کسب خواهند کرد.

 

مزایای برنامه:

–          دانستن زبان انگلیسی مورد نیاز نیست.

–          نیاز به داشتن حداقل آموزش و مدارک تحصیلی نیست.

–          نیاز به داشتن شغل و هیچگونه تجربه کاری نیست.

–          سرمایه مورد نیاز میتواند از طریق هدیه, ارث, کار, تجارت و یا هر فعالیت دیگر قانونی, کسب شده باشد.

–          متقاضیان اجباری ندارند که در منطقه ای که سرمایه گذاری کرده اند زندگی کنند.

–          زندگی, کار و تحصیل در هر نقطه از ایالات متحده آمریکا و بهره مندی از شهریه پایین برای تحصیل , میسر میباشد.

–          متقاضیان میتوانند فرزندان تا سن 21 سال را در پرونده خود باقی نگاه دارند.

–          بازپس گرفتن مبلغ سرمایه گذاری (برخی برنامه های منطقه ای EB-5 برای مبلغ سرمایه گذاری متقاضی نیز سودی در نظر میگیرند)

–          زمان نتیجه گیری این برنامه بسیار کوتاه است. (1 تا 5/1 سال)

شرایط انتخاب:

–          داشتن حداقل 21 سال سن

–          نشان دادن منبع قانونی در آمد و دارایی

–          انتخاب یکی از گزینه های سرمایه گذاری الزامی

گزینه های سرمایه گذاری:

دوروش متفاوت سرمایه گذاری در برنامه EB-5 وجود دارد:

1-      تاسیس یک شرکت آمریکایی با پروژه های نوین:  مبلغ سرمایه گذاری در این روش 1,000,000 دلار آمریکا میباشد.  متقاضی با تاسیس این شرکت تجاری و از طریق این سرمایه گذاری, باید یک کار تمام وقت برای حداقل 10 شهروندی آمریکایی ایجاد کند که البته مدیریت و فعالیت سازمانی روزانه الزامی نیست.

2-    سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای با پرداخت 500,000  دلار آمریکا: این روش با استقبال بیشتری نسبت به برنامه اول همراه است, چرا که مبلغ سرمایه گذاری در این روش کمتر میباشد و مراکز منطقه ای تایید شده از سوی اداره مهاجرت آمریکا , پروژه های تایید شده جهت برنامه EB-5 را به متقاضی معرفی میکنند.  این مراکز منطقه ای از سوی اداره مهاجرت و شهروندی آمریکا انتخاب میشوند. برنامه های منطقه ای بسیار متنوع میباشند و هریک دارای شرایط خاص خود هستند ولی مبلغ سرمایه گذاری در کلیه برنامه های منطقه ای یکپارچه میباشد. برخی برنامه های منطقه ای حتی برای مبلغ سرمایه گذاری متقاضی سودی را نیز در نظر میگیرند.

شرایط متقاضی داوطلب به شرح زیر است:

  • سرمایه گذاری الزامی و انفعالی به مبلغ 500,000 دلار آمریکا
  • سرمایه گذاری متقاضی باید یک کار تمام وقت برای حداقل 10 شهروند آمریکایی ایجاد نماید. در این روش اشتغال غیر مستقیم نیز قابل قبول است.
  • مدیریت و فعالیت سازمانی روزانه الزامی نیست.

بازگرداندن سرمایه :

برنامه EB-5  این امکان را به متقاضی میدهد تا 50% از مبلغ سرمایه گذاری خود را پس از 2 سال و باقیمانده مبلغ را پس از 5 سال دریافت کند.

شرایط مورد نیاز جهت دریافت تابعیت آمریکا:

  • حداقل 18 سال سن یا بیشتر
  • حداقل 3 ماه اقامت و زندگی قبل از درخواست در داخل کشور و یا منطقه USCIS حوضه درخواست تقاضانامه.
  • اقامت مداوم در ایالات متحده آمریکا به عنوان دارنده کارت سبز برای مدت حداقل 5 سال قبل از درخواست.
  • حضور فیزیکی در ایالات متحده به مدت حداقل 30 ماه از 5 سال (60 ماه) قبل از درخواست. ( به عبارت دیگر 6 ماه زندگی در آمریکا در هر سال )

 

برنامه مهاجرت به آمریکا  از طریق EB-3

مزایای برنامهEB-3    برای گروه غیر تخصصی

  • نیاز به مدرک زبان انگلیسی نمیباشد
  • نیاز به داشتن تحصیلات عالیه نیست
  • دارا بودن سابقه کاری الزامی نیست
  • نیاز به سرمایه گذاری نمیباشد
  • شرط سنی ندارد
  • شرایط حد اقل دارایی برای متقاضی وجود ندارد
  • درصد قبولی بسیار بالا دارد
  • سرعت بررسی پرونده بسیار بالا است
  • گرین کارت آمریکا برای تمام اعضای خانواده صادر میشود
  • شهروندی و پاسپورت آمریکا برای تمام اعضای خانواده میباشد
  • مهاجرت به آمریکا به همراه شغل تضمین شده با درآمد مناسب میباشد
  • متقاضی اصلی و همراهان از تمام حقوق شهروندی آمریکایی بهره مند میشوند

شرط برنامه EB-3

داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای معتبر آمریکایی. در این برنامه متقاضی میبایست دارای یک پیشنهاد کاری معتبر از کارفرمای آمریکایی باشد. پیشنهاد کاری معتبر میبایستی مورد تایید وزارت کار آمریکا باشد و کارفرمای مربوطه نیز میبایست بر اساس قوانین وزارت کار واجد شرایط استخدام نیروی کار خارجی باشد. پس از اخذ گرین کارت , متقاضی میبایست به مدت یک سال برای کارفرمای مربوطه کارکند. یافتن کارفرمایان آمریکایی که واجد شرایط بوده و نیاز به استخدام پرسنل خارجی دارند و همینطور اخذ تاییدیه وزارت کار برای این پیشنهاد های کاری پروژه ای تخصصی و بسیار پیچیده میباشد که شرکت مهاجرتی آریا (بیتا جهانگیر) این خدمات را طی برنامه EB-3 به متقاضیان ارائه میدهد.
مراحل  حقوقی روش EB-3

  • تشکیل پرونده
  • دریافت شماره پرونده از وزارت کار آمریکا
  • قبولی در وزارت کار آمریکا ( دریافت گواهی اشتغال به کار)
  • قبولی در اداره مهاجرت آمریکا (مرحله I-140(
  • دریافت نوبت مصاحبه سفارت آمریکا )مرحله DS-260)
  • قبولی در مصاحبه سفارت آمریکا
  • قبولی نهایی (دریافت ویزا)

نکته: این برنامه دارای ظرفیت محدودی میباشد والویت با افرادی است که زود‌تر اقدام نموده‌اند.

لینک اداره مهاجرت آمریکا برای برنامه EB-3

برنامه مهاجرت به آمریکا  از طریق EB-2 (گروه تخصصی)

 

شرایط متقاضی برنامه EB-2

متقاضی میبایست دارای 3 شرط از شروط زیر باشد:

  • داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با حرفه ی پیشنهادی
  • دارا بودن 10 سال سابقه کار مرتبط
  • مدرک / جواز/ گواهی فعالیت در حرفه ی خود
  • مدارک مربوط به حقوق پرداخت شده
  • عضویت در یک سازمان/انجمن/ اتحادیه مربوط به مشاغل (مثال: سازمان فنی مهندسی,  اتحادیه طلاسازان)
  • فعالیت مستمر در ارتقاء صنعت مربوطه
  • هر مدرک دیگر مبنی بر واجد شرایط بودن متقاضی پذیرفته میشود.

مزایای برنامهEB-2

  • زبان انگلیسی در حد مکالمه روزمره
  • دریافت گرین کارت برای  همسر و فرزند تا سن 21 سالگی
  • نیاز به سرمایه گذاری نمیباشد
  • شرط سنی ندارد
  • شرایط حد اقل دارایی برای متقاضی وجود ندارد
  • درصد قبولی بسیار بالا دارد
  • سرعت بررسی پرونده بسیار بالا است
  • مهاجرت به آمریکا به همراه شغل تضمین شده با درآمد مناسب میباشد

لینک اداره مهاجرت آمریکا برای برنامه EB-2

 

برنامه مهاجرت به آمریکا  از طریق EB-1

این برنامه مختص افرادی است که دارای توانایی های خاصی هستند. از جمله افرادی که میتوانند در این گروه قرار گیرند شامل: محققین , مخترعین,  دانشمندان, ورزشکاران و هنرمندان میباشد.

متقاضیان میبایست دارای 3 شرط از شرایط زیر باشند:

  • دریافت جایزه ی بین المللی
  • عضویت در سازمان/اتحادیه/کانون مربوط به حرفه ی خود
  • مقاله ی منتشر شده در خصوص حرفه ی خود
  • قبلاً در سمت داور یا عضو هیات داوران در مسابقه مربوط به حرفه خود شرکت کرده باشد
  • شرکت در حرفه ی ورزشی, هنری, علمی شما باعث پیشبرد سطح ورزشی, هنری, علمی کشور شده است.
  • اثر هنری شما در نمایشگاه هنری در معرض نمایش باشد
  • اثر یا اجرای شما در یک سازمان شناخته شده به عنوان یک اثر ماندگار برجای مانده باشد
  • دریافت حقوق /دستمزد بالای متقاضی با توجه به تخصص خاصی که دارد
  • موفقیت بیزینسی شما در اجرای اثر هنری خود

لینک اداره مهاجرت آمریکا برای برنامه 1EB-

برنامه مهاجرت به آمریکا  از طریق E2

این روش مخصوص متقاضیانی است که مایل به سرمایه گذاری یا خرید یک بیزنس در آمریکا هستند. در این روش ویزای اقامت موقت طولانی مدت آمریکا به متقاضی و اعضای خانواده وی اعطاء میشود. ویزای E2 در مدت زمان بسیار کوتاه حدود ٦ ماه یا حتی کمتر برای متقاضی اصلی, همسر و تمام فرزندان زیر ٢١ سال صادر میشود و دارای 2 سال اعتبار از تاریخ صدور آن میباشد که این ویزا تا زمانی که متقاضی یک بیزینس در آمریکا داشته باشد و به صورت نا مجدود قابل تمدید شدن میباشد. همچنین در صورت واجد شرایط بودن متقاضی میتواند اگر مایل به ادامه ی E2 نباشد از طریق EB3 یا EB2 موفق به دریافت گرین کارت آمریکا شود.

شرایط برنامه E2

  • ارائه ی یک طرح توجیهی تجاری برای احداث بیزینس (در صورتیکه ایده ی تجاری متعلق به متقاضی باشد) و یا خرید یک بیزینس. (ارزش دارایی بر اساس طرح توجیهی متغیر میباشد)
  • متقاضی میبایست حضور فعال در بیزینس احداث شده یا خریداری شده داشته باشد.

مزایای برنامه E2

  • نیاز به مدرک زبان ندارد ( بستگی به طرح توجیهی دارد)
  • نیاز به تحصیلات عالیه ندارد (بستگی به طرح توجیهی دارد)
  • شرط سنی ندارد
  • سرعت بررسی پرونده بسیار سریع است (حدود ٦ ماه یا کمتر)
  • شرایط دارایی متقاضی نسبت به سایر برنامه های سرمایه گذاری پائین تر است
  • به فرزندان تا سن 21 سال ویزا تعلق میگیرد
  • تمدید ویزای دریافتی از این طریق برای همیشه ( تا زمانیکه بیزینس در آمریکا دایر باشد) امکان دارد
  • قابلیت اقدام برای گرین کارت آمریکا پس از ورود به آمریکا و تغییر E2 به سایر ویزا ها

شرکت مهاجرتی آریا (بیتا جهانگیر) در یافتن بیزینس های قابل اعتماد جهت سرمایه گذاری در کلیه این مسیر به متقاضیان این برنامه کمک میکند.

لینک اداره مهاجرت آمریکا برای برنامه E2


مهاجرت به اروپا :

اقامت دائم مجارستان:

مجارستان عضو اتحادیه اروپا و منطقه شنگن ظرف 45 روز
شرایط متقاضی:
– متقاضی میبایستی بتواند منبع قانونی دارایی 300,000 یورو را به اثبات برساند
– متقاضی میبایست مبلغ اوراق دولتی ویژه ی کشور مجارستان به ارزش 300,000 یورو را خریداری نماید.
مزایای برنامه:
– نیازی به سابقه مدیریت, دانش زبان انگلیسی , تحصیلات عالیه, حضور فیزیکی در مجارستان برای کسب شهروندی ندارد.
– روند بسیار سریع دریافت اقامت ظرف 45 روز
– کسب اقامت دائم برای والدین متقاضی و والدین همسر متقاضی تحت یک پرونده درخواست ( با پرداخت مبلغ اضافه)
– کسب اقامت دائم برای فرزند بالای 18 سال با (پرداخت مبلغ اضافه)
– بازگشت تضمینی سرمایه پس از 5 سال به متقاضی (بدون بهره)
– امکان زندگی و کار در هر یک از کشورهایی منطقه ی شنگن
– تحصیلات با شهریه های بسیار اندک در معتبر ترین دانشگاههای مجارستان

اسامی 6 دانشگاه معتبر مجارستان
Top Ranked Universities on MastersPortal
Universities
Semmelweis University
Budapest University of Technology and Economics
Eötvös Loránd University
University of Debrecen
University of Pécs
University of Szeged

برنامه ی مجارستان به علت روند سریع و بازگشت کامل سرمایه یکی از پر طرفدارترین برنامها های اقامتی اروپا میباشد.


 

سایر خدمات ما :

خدمات اسناد رسمی و ترجمه:

  • گواهی امضاء
  • کپی برابر اصل مدارک
  • دعوتنامه رسمی
  • قسم نامه
  • ترجمه مدارک

پیگیری پرونده های به تعویق افتاده یا مردودی:

هرگونه پرونده تخصصی , سرمایه گذاری یا خویشاوندی که بصورت نا مشخصی به تعویق افتاده باشد با استفاده از روشهای قانونی مورد پیگیری قرار میگیرد.  پرونده های مردودی تحت برنامه های مختلف مورد باز بینی قرار میگیرد و اعتراض جهت باز نگری یا تشکیل پرونده مجدد صورت میگیرد.

آماده سازی جهت حضور در مصاحبه:

فراهم ساختن بیش از صدها سئوال مصاحبه جهت برنامه های سرمایه گذاری و قیومیت همسر به منظور افزایش شانس قبولی در مصاحبه  در تخصص ما میباشد.

وکیل خود باشید DO IT YOURSELF:

 دفتر مهاجرتی ما مبتکر ایده ی Do it yourself میباشد. در این روش موکلینی که مایل به تشکیل پرونده توسط خودشان هستند ولی در عین حال جهت کسب اطمینان از وضعیت تشکیل پرونده نیاز به نظر یک متخصص با تجربه را دارند این امکان فراهم میشود تا موکل بتواند با صرف هزینه ی کمی از نقاط ضعف پرونده خود مطلع شوند و مشکلات آنرا با کمک کارشناس برطرف نمایند. در این روش پرونده توسط دفتر مهاجرتی ما مورد مطالعه دقیق قرار میگیرد و کمبود مدارک یا اطلاعات پرونده به موکل اعلام میشود.